Hva regnes som vinterferie? Hvor mange dager inngår i vinterferie? Dette er viktig i tilfeller ferien skal deles likt

0 liker 0 misliker
624 visninger
Dette er viktig i de tilfellene man har en 9-5 dagers fordeling til vanlig og 50–50 i ferien. Man må bli enig om hvilken periode skal tas utgangspunkt i for 50-50 fordeling
av (120 poeng)
Samværsavtalen Q&A

1 svar

0 liker 0 misliker

Når det gjelder barnefordelinger så er det ikke for alle like klart når vinterferien er, heller ikke andre ferieperioder.

Noen opererer med at det er henting fra siste skoledag før ferie og frem til levering i skolen første skoledag. Andre ønsker å tilpasse dette i forhold til eventuelle helgesamvær eller samværsdager. Dette for å enten forlenge ferien eller eventuelt å korte ned tiden vekke fra hver av foreldrene når det gjelder mindre barn. Noen ønsker at ferien skal gjelde fra første fridag (dag barna skulle vært i skole eller barnehage) til siste fridag 

Det jeg bruker er å anbefale foreldre å spesifisere dette når de skriver samværsavatelen. Eventuelt at man avtaler å komme frem til dette minimum X antall uker før ferien og spesielt før en bestiller billetter til ferie. 

av (1.8k poeng)

Relaterte spørsmål

0 liker 0 misliker
1 svar
0 liker 0 misliker
1 svar
0 liker 0 misliker
1 svar
1 like 0 misliker
1 svar
3 liker 0 misliker
1 svar
Hei og velkommen til Samværsavtalen.no sitt forum! Her kan en stille spørsmål anonymt, og få svar vedrørende temaer i forhold til samvær og samliv (med forbehold om kapasitet). Dette blir gitt i form av generell informasjon.

Kategorier