Hva skjer om man ikke skriver under på,samværsavtalen?

0 liker 0 misliker
2.4k visninger
av (160 poeng)
Samværsavtalen Q&A

1 svar

0 liker 0 misliker

Samværsavtalen tjener det formålet og gi en forutsigbarhet i forholdt til når foreldrene skal være sammen med barna. Samt at Nav ofte krever det for å fastsette barnetrygd.

Det kan føre til en form for forvirring når deres barn skal ha samvær, samt når blir neste gang de får være med mor eller far. For foreldre er det ofte forvirring/fortvilelse/redsel rundt når de skal få se barna sine igjen. En kan riktignok avtale dette fortløpende. Det som ofte skjer er at det blir en konflikt vedrørende uklarheter i samværet. En kan ende med ord mot ord argumenter. Derfor ender mange med en skriftlig avtale.

Det finnes riktignok også de som ikke ønsker å ha en avtale og samarbeider veldig bra. Skulle ikke det være tilfelle vil det ofte ende opp med at en forsøker å bringe saken inn for retten for å få en avklaring i situasjonen. 

av (1.8k poeng)

Relaterte spørsmål

0 liker 0 misliker
1 svar
1.2k visninger spurt 5 Jun 2015 av Kj (160 poeng)
0 liker 0 misliker
1 svar
0 liker 0 misliker
1 svar
0 liker 0 misliker
1 svar
0 liker 0 misliker
1 svar
3.4k visninger spurt 2 Sep 2016 av Soon (120 poeng)
Hei og velkommen til Samværsavtalen.no sitt forum! Her kan en stille spørsmål anonymt, og få svar vedrørende temaer i forhold til samvær og samliv (med forbehold om kapasitet). Dette blir gitt i form av generell informasjon.

Kategorier