hjelp til far

0 liker 0 misliker
1.1k visninger
når far har 40% samvær, og de har delt foreldreansvar. kan da mor bare ta barna å flytte 3 timer unna far?

dette vil medføre at far kun har mulighet til å se de lørdag-søndag annehver helg hvis hun gjør dette, noe som gjør at han mister 3 dager samvær med barna annenhver uke.
av (120 poeng)
Samværsavtalen Q&A

2 svar

0 liker 0 misliker
Så lenge dere har delt foreldrerett så kan hun ikke flytte. Da må du være enig først.

Hadde hun derimot hatt foreldreretten alene kunne hun ha flyttet og du kunne sagt det du mente om saken, men ikke hindret flyttingen.
av (160 poeng)
0 liker 0 misliker

Det er krav til at hun skal ha gitt deg beskjed seks uker før hun flytter

http://lovdata.no/lov/1981-04-08-7/§42a

Hvis du er uenig i flyttingen av barna og mener det er best for barna å bli i det nærområdet du bor, burde du forsøke å ta det opp med henne først. 

Hvis å snakke med henne ikke leder frem til en felles enighet kan det være lurt å kontakte en advokat. Advokaten vil kunne rådføre deg om de neste stegene i prosessen. 

De neste stegene kan inkludere en meklingstime hos et Familievernkontor. Er dere fortsatt uenig etter mekling har du mulighet til å fremme saken for retten. (http://www.samvaersavtalen.no/etter-avtalen

Skrevet av:

Sharthan Simoons

Psykolog 

av (1.8k poeng)

Relaterte spørsmål

0 liker 0 misliker
1 svar
1.4k visninger spurt 2 Mai 2015 av karis (120 poeng)
0 liker 0 misliker
1 svar
0 liker 0 misliker
1 svar
Hei og velkommen til Samværsavtalen.no sitt forum! Her kan en stille spørsmål anonymt, og få svar vedrørende temaer i forhold til samvær og samliv (med forbehold om kapasitet). Dette blir gitt i form av generell informasjon.

Kategorier